HTML

Gabi & Edit meghódítja Ausztráliát

Gabi és Edit elindul 2011. októberében és meghódítja Ausztráliát :)

Friss topikok

  • jsstcc: Na csak sikerült! Végre itthon vagytok! Anyu (2012.06.08. 21:12) 27. és 28. hét (Cairns foly.köv.)
  • ZitaAnya: Well done! ;) Köszönjük szépen a sok-sok érdekes beszámolót!!! Nagyon-nagyon jó volt olvasni mindi... (2012.05.24. 16:36) Hazaút..road to Hungary
  • jsstcc: Hát ez nem a "Sástó"-i kilátó volt. Pedig ez is kileng, amikor fenn vagyunk. Mekkora kilengése leh... (2012.05.14. 06:59) 29.hét Melbourne
  • jsstcc: A világörökség zátonyaihoz is elkalandoztatok? Ez igen. Nagyon sok kvíz kérdés témája ez a zátonyr... (2012.05.09. 07:32) 27 és 28. hét (Cairns-i kirándulás)
  • jsstcc: Szépen gyűlnek az élmények és még sokasodjanak is. Ki kell használni ezt a csodálatos lehetőséget.... (2012.04.25. 08:20) 26.hét

Címkék

0. (1) 1. (1) 1.nap. (1) 2.hét (1) 8. (1) a (3) az (1) city (1) egy (1) előtt (1) elsis (1) első (1) estéje (1) felé... (1) felszállás (1) hét (1) hétfő (1) hétvége (1) iskolában (1) kezdet (1) kis (1) nap (1) nap...indulás (1) nap (1) reptéren (1) séta (1) sydney (1) szombat karácsony (1) Címkefelhő

2. és 3. nap a suliban

2011.11.02. 08:50 Gulácsi Edit

Sziasztok Kedveseim!

Picit felhalmozódott a tennivalónk....munkát keresünk ezerrel!! És mire hazaérünk hullafáradtak vagyunk, majd vacsi és házit csinálunk kétezerrel.

Nagyon jó a suli, a tanárunk, nekem Kerstin, nagyon aranyos és a csoporttársaim. Nagyon sokat nevetünk és bohóckodás az egész óra!!! Paul..szlovák srác, mindig adja az ihletet, én, mi meg vevők vagyunk rá és kész!!! Ojj...ez azt jelenti a mi csoportunkban hangosan, hogy hé, mondani akarok valamit! :)

Ma nagyon tetszett az óra, mert prezentációt kellett tartani egy valamiről (termék, szolgáltatás) és én a salsázást választottam. Mindenkinek nagyon megtetszett és tanítottam is egy kicsit őket!!! Nagyon élvezték ám, főleg Frank a tanár!!! Felcsillant a szeme!!! A másik órán magadról kellett beszélni, család, barátok, időtöltés!! És az is nagyon tetszett! Beszéltem nekik még a salsáról is természetesen!!! Képeket is mutattam nekik a facebookról! Nagyon aranyosak voltak!!! A brazil és spanyol srác azonnal meg is kérdezte, hogy mióta táncolunk! :)

Tegnap megnyitottuk a bankszámlánkat is! Nagyon aranyos és segítőkész volt a hölgy!! Komolyan: itt senki nem stresszes, senki nem türelmetlen, elnézést kér és ha Gabival épp szerencsétlenkedünk, hogy egyikünk a másikról fényképet csináljon, akkor azonnal odajönnek és megkérdik, hogy csinálhatnak-e rólunk!!! Át ögyemmög Őket!! Nagyon sokan csak mosolyognak itt!!! Hihetetlen, van ilyen is??????????? Nem hiszem el!! Tax file number (adószám) is megigénylés alatt van!! De megvan, ez is jön majd a bankkártyával együtt postán!! Ma megkaptunk a student card-unkat!!! Holnap barbeque-zni megyünk, pénteken pedig majd az Ausztráliai Nemzeti Múzeumba!!!Csodálatos lesz majd!! Majd szombaton megyek egy kurzust elvégzek, mert anélkül nem vállalhatsz itt munkát (RSA- responsible service of alcohol), majd hétfőn meghallgatásra megyek az egyik nagy céghez: Clifford Wallace!!! De jó!! Itt szeretnék dolgozni!!

Gabinak is beadjuk a resuméját, pénteken személyesen is elmegyünk együtt és beadjuk a HR-es hölgynek. Ma képzeljétek ahogy benn voltunk egy munkaerő közvetítő cégnél, épp prospektust készítettek és felkértek modellnek, mert Gaboval épp ott voltunk. Szóval ott ültem egy széken, az egyik srác, mintha magyarázna nekem én meg nézem a papírt, amit mutat!!! Szóval az SWCA egyik prospektusában ott leszek itt Sydney-ben, híres vagyooook! :))

Nemrég értünk haza, lakótársunk Robi épp edz, mi meg majd házit csinálunk!!!

Kicsit elfáradtunk.... :) De jól telnek a napjaink, bőven van mit csinálni, de ki is használjuk!!!

További szép napot!!

 

puszi

G@E

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gabiedit.blog.hu/api/trackback/id/tr263346798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZitaAnya 2011.11.02. 10:50:06

Sziasztok! Nagyon jó hírek ezek! Beindult minden ezerrel ezek szerint. Meglátjátok, hamarosan dolgozni is fogtok. Irígylem az optimizmust és a mosolygást.. Nekünk lenne bőven mit tanulni tőlük, igaz? Sokat gondolunk Rátok!! Nem találkoztatok még Pinedával? :) Millió puszi!!!!
süti beállítások módosítása