HTML

Gabi & Edit meghódítja Ausztráliát

Gabi és Edit elindul 2011. októberében és meghódítja Ausztráliát :)

Friss topikok

  • jsstcc: Na csak sikerült! Végre itthon vagytok! Anyu (2012.06.08. 21:12) 27. és 28. hét (Cairns foly.köv.)
  • ZitaAnya: Well done! ;) Köszönjük szépen a sok-sok érdekes beszámolót!!! Nagyon-nagyon jó volt olvasni mindi... (2012.05.24. 16:36) Hazaút..road to Hungary
  • jsstcc: Hát ez nem a "Sástó"-i kilátó volt. Pedig ez is kileng, amikor fenn vagyunk. Mekkora kilengése leh... (2012.05.14. 06:59) 29.hét Melbourne
  • jsstcc: A világörökség zátonyaihoz is elkalandoztatok? Ez igen. Nagyon sok kvíz kérdés témája ez a zátonyr... (2012.05.09. 07:32) 27 és 28. hét (Cairns-i kirándulás)
  • jsstcc: Szépen gyűlnek az élmények és még sokasodjanak is. Ki kell használni ezt a csodálatos lehetőséget.... (2012.04.25. 08:20) 26.hét

Címkék

0. (1) 1. (1) 1.nap. (1) 2.hét (1) 8. (1) a (3) az (1) city (1) egy (1) előtt (1) elsis (1) első (1) estéje (1) felé... (1) felszállás (1) hét (1) hétfő (1) hétvége (1) iskolában (1) kezdet (1) kis (1) nap (1) nap...indulás (1) nap (1) reptéren (1) séta (1) sydney (1) szombat karácsony (1) Címkefelhő

A célegyenes valamint a bepakolás...még ezt..még azt is...

2011.10.25. 19:10 Gulácsi Edit

Sziasztok kedves Blogolvasók!!!

Azt hiszem, hogy már a finishben vagyunk. Nem keveset dolgoztunk érte, ez az egész álom 2009-ben kezdődött és most, 2011.októberében végre teljesült.

Most egy picit hátra dőlhetünk és élvezhetjük (naggyon) a bepakolás folyamatát. Bár meg kell, hogy említsem, hogy a vízum hozzánk való eljutása nem volt egy ÉCCERŰ folyamat. Mondanom sem kell, hogy közben háromezerször állt fel a hajam (igen a hajam), mert a bürokrácia mindig hivatott volt igazolni, hogy nagyon-nagyon szükségünk van rájuk ebben a teljesen automatizált világban.

Történetünk ott kezdődik: Gabi és oldalbordája, Edit fogja meg jól magát és uccu neki Buddajjapest, hogy ott összeszedjük közvetítőnkkel,Nórival, akinek nagyon sokat köszönhetünk és mindig mindenhol 1000%-ban megtett értünk mindent, a szükséges papírokat, kb 7 hónap alatt sikerül is, nagyon sokat köszönve a Támogatóiknak!!! Nagyon szépen köszönjük Nekik, hogy láttak bennünk és ebben a kicsit nagy távolságú "szerencsedemegpróbálásban" fantáziát és reméljük, hogy követendő példaként tudunk majd Nekik is és sok kedves Barátainknak is szolgálni.

Éhhs, akkor a vízum annyira szeret utazni, hogy október 10-én feladódott Bécsben (onnan tudom, hogy beszéltem ott az ügyintéző Hölggyel), aztán rossz címre ment (puszi), majd onnan vissza Viennába. No rájöttek, hogy pénteken nem kell már feladni ezt a vízumot, hanem majd csak következő hét keddjén, amely a borítékon nagyon is szerdának tűnt. Mi eközben itthon ültünk a létező valamennyi zabot már lehegyeztük, a körmünket lérágtuk, de nem adtuk fel, mert gondoltuk alakul ez, mint prés alatt szögény púpos gyerök, csak ideér mán az a két útlevél. És ideért, igen, nem azon a héten, amikor feladták, hanem az utáni héten hétfőn. Ögyemmög Őket!! Mert közben szegény Pétert (Ő az a kedves fiatalembör, akinél a jegyet 2 az n-edikenszer már lefoglaltam és Ő mindig újrafoglalta) már kicsit aggódott, hogy mikor tudjuk megvenni a jegyeket, nem kevésbé minket is beleértve. Ettük azt a bizonyos kefét és őszintén szólva nem volt fincsi!

Lényeg: itt van a kezünkben a vízum és repjegy, bepakoltuk a cuccunkat, Gabi nagyon kedves és segítőkész kollegája segítségével le is tudtuk vagy ezerszer mérni a kölcsönkért digi mérlegen!!!! Mert hát az asszonynak köll a fenének annyi nyavalyát belehánynia abba a bőröndbe, meer mér is ne!!! De a piros körömlakkom is benne van, mindenki megnyugtatására közlöm : )))) Meg a piros cipőm is!! Hehe... :)

Szóval Gabi délelőtt még beszerezte a szükséges kimaradt nyavalyákat (gyógyszerek, Kelet-Ausztrália könyv...sétatöbbi) Nohh, de azért még valutánk nincs: K. Zoli, "Apa", még csak most nyomtatja nekünk a ropogós, ausztrál dodokat!! Áldja mög az Úr érte!!!

Holnap már azzal a tétellel is nehezebbek leszünk és irány a reptér. Tamás segítségével a vonatállomásra, majd a reptérre is kijutunk és bemegyünk a na, hogy is híjják, Ferihegy vagy Liszt Ferenc Reptérre és csekkkkelünk, izé, chek-kolunk majd befele!!!

Október 26-án 17.55-kor indul a Malév gép, 19.40-re Frankfurtban leszáll, majd onnan 23.40-kor indul tovább Singapurba a Qantas Ausztrál Légitársaság nagyon nagy boeing gépe!! Ausztrál idő szerint majd október 28-án reggel hat órakor érkezünk Sydney-be...ah, szááárazfőőőd!! Majd taxi megfogása után robogunk a szállásunkra (10/156 Old South Head Road, Bellevue Hill, Sydney NSW 2023), ha a Jóistenke is úgy szeretné : )

 

Jó éjszakát Gyerekek :)

1 komment

Címkék: a kezdet 0. nap

A bejegyzés trackback címe:

https://gabiedit.blog.hu/api/trackback/id/tr13329645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZitaAnya 2011.10.25. 20:05:43

Kedves Edit Anya és Csoki Bácsi!
Eszméletlen sokat gondolok Rátok! Még el sem mentetek, de máris hiányoztok!!! :(
Persze nagyon remélem, hogy sokat fogunk beszélgetni virtuálisan..
Nagyon-nagyon kellemes utat kívánunk Nektek!! Vigyázzatok magatokra és egymásra!!!
Millió puszi!!!!
süti beállítások módosítása