HTML

Gabi & Edit meghódítja Ausztráliát

Gabi és Edit elindul 2011. októberében és meghódítja Ausztráliát :)

Friss topikok

  • jsstcc: Na csak sikerült! Végre itthon vagytok! Anyu (2012.06.08. 21:12) 27. és 28. hét (Cairns foly.köv.)
  • ZitaAnya: Well done! ;) Köszönjük szépen a sok-sok érdekes beszámolót!!! Nagyon-nagyon jó volt olvasni mindi... (2012.05.24. 16:36) Hazaút..road to Hungary
  • jsstcc: Hát ez nem a "Sástó"-i kilátó volt. Pedig ez is kileng, amikor fenn vagyunk. Mekkora kilengése leh... (2012.05.14. 06:59) 29.hét Melbourne
  • jsstcc: A világörökség zátonyaihoz is elkalandoztatok? Ez igen. Nagyon sok kvíz kérdés témája ez a zátonyr... (2012.05.09. 07:32) 27 és 28. hét (Cairns-i kirándulás)
  • jsstcc: Szépen gyűlnek az élmények és még sokasodjanak is. Ki kell használni ezt a csodálatos lehetőséget.... (2012.04.25. 08:20) 26.hét

Címkék

0. (1) 1. (1) 1.nap. (1) 2.hét (1) 8. (1) a (3) az (1) city (1) egy (1) előtt (1) elsis (1) első (1) estéje (1) felé... (1) felszállás (1) hét (1) hétfő (1) hétvége (1) iskolában (1) kezdet (1) kis (1) nap (1) nap...indulás (1) nap (1) reptéren (1) séta (1) sydney (1) szombat karácsony (1) Címkefelhő

8. hét szombat_ Karácsony estéje

2011.12.24. 01:09 Gulácsi Edit

 Sziasztok!

Most már itt is elérkezett a karácsony ideje és milyen szép strandidő van!!

A héten már nem nagyon tanultunk, na jó hétfőn és kedden, amikor Alan még itt volt. Átkerültem, vagyis átkértem magam az IELTS kurzusra, ami erre az egynyelvű nyelvvizsgára készít fel. Sok feladat, szövegértés..megoldás, levél...stb megválaszolása.

Aztán szerdán már megint Tony Papadopulos vett át minket, mert Alan szabira ment a családjával, vagyis inkább Amerikába (New York, Los Angeles, Washington DC...meg aztán átmennek Kanadába: Quebec, Montreal....) hm..mondtuk neki,hogy nagyon jó lesz neki! Sőt irigyeltük is! 

Szerdán Gabi..csoporttársai Daniel, Atsu...meg én átugrottunk venni olyan mókás mikulás sapkát a csütörtöki nagyon ELSIS-es buliba! Nagyon jópofát találtunk, Gabiról le sem lehetett venni annyira tetszett neki...Csináltunk is pár vicces képet! Fel is rakjuk majd a facebookra! Igaz a címke rajtra maradt, de sebaj! :) Az is látszik rajta.

Majd csütörtökön már igen laza volt a tanítás: mindenki a délutáni kis karácsonyi műsorára készült: Gabiék is..meg mi is. Gabiék a Jingl Bells-et adták elő kis táncikával igen ausztrál stílusban, úgyértem, hogy a szövege egy kicsit átíródott!! de nagyon tetszett nekem!! Sőt, szerintem ők voltak a legjobbak. Mi WHam!-től (George Michael-től) adtuk elő a Last Christmast. Eleinte kicsit shy-ok voltunk, de aztán már nagyon tetszett nekünk az ének és Tina vezetésével énekeltük és még kis szívecskénk is volt, amit ugye legvégén odaadtam Gabinak (mert a szövege úgy van..múlt karácsonykor odaadtam a szívem...én meg odaadtam Gabinak a kis piros papírszívet ....volt ám ujjogás Gabi csoporttársait illetően :) ).

Az este nagyon jó volt: együtt voltunk tanárok-diákok és még két ingyen ital is járt a jegyünkhöz, szóval el voltunk alélva. A Darling Harbourban volt a buli  a Pyrmont Bridge Hotelban. Igaz kicsit szűk volt, de sebaj. Ott legalább megismerhettem Gabi csoporttársait igazából is: Danielt,Kethit, Lenkát...Milánt..Jókat beszélgettünk, meg táncikáltunk. Sajnos salsára nem került sor, pedig adtam Thiagonak zenét! ÁÁ Juniornak is megigértem, sőt ő is kérte,hogy táncoljunk egyet, de nem tudtunk sajnos. Na mindegy...

Így telt mókával és kacagással a csütörtök.

A péntek: szép időre ébredtünk reggel, úgy döntöttünk,hogy megyünk egy kicsit beachelni. El is mentünk a Tamaramára, ami egy picit messzebb van, mint a Bondi Beach..okés pár méterre, de sokkal kisebb és hál istennek szebb is és kevesebben vannak!!! Nagyon tetszett nekünk. Odafele menet csináltunk egy pár képet is, mert ilyen gyönyörű kék színű óceánt nem is láttunk még!! Meg amilyenekre lecsiszolta a víz a köveket!!! Szóval itt szokott Gabi reggelente futni (heeh..reggel 5-kor felkel és fut le a kalappal!) én meg picit később, már amikor felkelt a nap.Gabi szerint csodálatos a napfelkelte, holnap meg is nézzük! és viszünk fényképező gépet is! És akkor ott futsz az óceánparton, sziklás részen, csodálatos hullámok csapdosnak a parton és váltakozóan kék színű az óceán!! Hihetetlen a látvány!!! Csináltunk ám képet!!!

Írtunk is karácsonyi üdvözletet a homokba, amiről képet is készítettünk! Nagyon állat lett! Az egyik ausztrál srác megkérdezte, hogy milyen nyelven van ez én meg mondtam, hogy magyar...nagyon tetszett neki!! :) Aranyos volt!

Itt süttettük a hasunkat kb 2 óráig..Gabi le is égett..meee nem kente be magát azonnal, pedig mondtam, hogy KENJE BE MAGÁÁÁÁT, DE NEEEEEM! Most kicsi rák lett belőle! 

Jó nagy hullámok csapdosták a partot az  életmentők nem is engedtek be minket, csak a szörfösöket. Sebaj a partról is nagyon szép volt minden! és nagyon nyugodt! De jó is volt!

Aztán hazajöttünk, mert Mirella már készítette a karácsonyi kajcsit! Hmmm...ilyen finomakat!!! Nagyon ügyes volt és nagyon fincsi is!!! Husi, sali..édes krumpli..nyami-nyami!!! Vendégek is jöttek!!!! Végül elfogyasztottuk a vacsit és megajándékoztuk egymást! Miri nagyon örült az India c.könyvnek, mert januárban oda fog elutazni,de jó is lesz neki!!! Mi meg nagyon dögös parfümöt kaptunk!! Ééén úgy örültem neki!!!

Aztán szépen elbeszélgettünk, majd késő este meg csicsikáltunk...Azért ünnepeltük meg 23-án, mert mindannyian dolgozunk és ezt jobbnak láttuk,ha tegnap ünneplünk.

Ma meg már 11 óra..lassan megyek dolgozni a beach-re fagyit árulok. Ma voltam már futni is az óceán parton, nagyon baba volt!!!! 

lassan be is fejezem..

Holnap megyünk a Blue Mountainra is Gabival, mert az ő tanára meghívott minket (John),hogy menjünk és töltsük ott a boxing dayt!! Megyünk  is és milyen jó lesz!

Addig is MINDENKINEK KEDVES CSALÁDTAGUNKNAK ÉS BARÁTAINAK, MUNKATÁRSUNKNAK NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

 

puszi

Gabi és Edit

 

1 komment

Címkék: hét 8. szombat karácsony estéje

A bejegyzés trackback címe:

https://gabiedit.blog.hu/api/trackback/id/tr723492367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jsstcc 2011.12.25. 08:41:48

Nagyon szívhez szóló ez a karácsonyi mókázás a rendkívüli új ismerősökkel. Mindenki nagy szeretettel figyel a többi társára. Csak így tovább. Újabb szép tengerpartot fedeztek fel, én is szívesen napoznék ilyen csodálatos helyeken. Na de majd nyerek a lottón, ha már 75 óta x-elem az állandó számaimat. na azokat azért nem írom le, ha már ennyit fecsegek is. Még egyszer minden ismerősnek és nem ismerősnek nagyon sok boldog KARÁCSONYT és sikeres ÚJÉVET kívánok.
süti beállítások módosítása