HTML

Gabi & Edit meghódítja Ausztráliát

Gabi és Edit elindul 2011. októberében és meghódítja Ausztráliát :)

Friss topikok

  • jsstcc: Na csak sikerült! Végre itthon vagytok! Anyu (2012.06.08. 21:12) 27. és 28. hét (Cairns foly.köv.)
  • ZitaAnya: Well done! ;) Köszönjük szépen a sok-sok érdekes beszámolót!!! Nagyon-nagyon jó volt olvasni mindi... (2012.05.24. 16:36) Hazaút..road to Hungary
  • jsstcc: Hát ez nem a "Sástó"-i kilátó volt. Pedig ez is kileng, amikor fenn vagyunk. Mekkora kilengése leh... (2012.05.14. 06:59) 29.hét Melbourne
  • jsstcc: A világörökség zátonyaihoz is elkalandoztatok? Ez igen. Nagyon sok kvíz kérdés témája ez a zátonyr... (2012.05.09. 07:32) 27 és 28. hét (Cairns-i kirándulás)
  • jsstcc: Szépen gyűlnek az élmények és még sokasodjanak is. Ki kell használni ezt a csodálatos lehetőséget.... (2012.04.25. 08:20) 26.hét

Címkék

0. (1) 1. (1) 1.nap. (1) 2.hét (1) 8. (1) a (3) az (1) city (1) egy (1) előtt (1) elsis (1) első (1) estéje (1) felé... (1) felszállás (1) hét (1) hétfő (1) hétvége (1) iskolában (1) kezdet (1) kis (1) nap (1) nap...indulás (1) nap (1) reptéren (1) séta (1) sydney (1) szombat karácsony (1) Címkefelhő

3.hét kedd

2011.11.15. 08:24 Gulácsi Edit

Sziasztok Kedves Blogolvasók!

Hétvége a pihenéssel telt, mert az elmúlt egy hétben annyit loholtunk: ide ezt venni, oda azt venni, ide ilyen interjúra, oda olyan interjúra...melóban pincérkedéssel Schorbert Norbit és Rubint Rékát megszégyenítő ügyességgel rohangáltam fel-alá bal kezemben tálcával három szintes étteremben, amely tálcán volt egy pezsgős vödör tele jéggel, aztán benne pezsgő, három pezsgős pohár, egy üveg sör és sörös pohár! ÉÉÉs nem ejtettem el!!! Közben égett a zsír és nem csak a konyhában!!! hihi! :))

Háát, most sem volt eseménymentes a hét eleje....szóval ott kezdődött, hogy lemondták az Opera Házban a shiftemet, aztán tegnap bementem és adtak helyette!! Wááoow!!! De jó! Fekete business ing, fekete gatya, fekete bőrcipő, fekete zokni, fekete kötény..pincér tálca...nagyon jó lesz!!!! Woolloomoolloo-ban, jó kis rövid neve van mi?? :)

Aztán már át is mentünk az új helyünkre: elköltözünk egy másik helyre, amely olcsóbb! De még milyen szép!!! Mirellával fogunk együtt lakni: 40-es éveinek a végén járó magyar Hölgy. Nagyon szép lakásunk lesz, Mirella rendezte be: nagyon szép! Régi építésű, de nagyon szép belülről!! ÁÁÁ!!! Bondi Road(Bondi út) ott lesz. Vasárnap költözünk!

Jaj, ma egy brazil srácot tanítottam magyarra: Thiago Torrest! Nagyon jó fej!!! Sötétbarna göndör haj, sötét bőr, sötétbarna szem: és tetoválóművész! Szépek a munkái és nagyon ügyes srác!!! Azt mondta, hogy az a szerencséje, hogy a portugál (anyanyelve) sok hasonló szavakat tartalmaz, mint az angol és ezért könnyen megy neki a tanulás! de kérte is, hogy tanítsam meg csajozni, vagyis mit mondjon a magyar csajoknak. Mondom: olyan szép vagy, mint egy virág...meg hogy meg akarlak jobban ismerni....Ervin másik magyar srác viszont egy csúnyát is tanított neki..azt inkább nem írom le, de nagyon jókat nevettem, ahogy próbálta a magyar nyelvet mondogatni. Jozé, amikor látta  a szótáramat és benne az ékezetes betűket, akkor kikerekedett a szeme, hogy milyen betűk ezek? Mondom ékezetes magánhangzók, csak úgy lesett és nevetett közben...sebaj!!!!

Holnap meg készülök a melóba...most egy kicsit angolozok..

Ja, tegnap itt 35 fok volt (még csak tavasz) de brutálisan nyomott volt a levegő..ÁLLLLLT a levegő. Aztán este egy nagy szélvihar volt, az kivitte a meleget, ma már kellemesebb volt reggel az időjárás.

Búcsúzom!

 

Vigyázzatok Magatokra!

puszi

Gabi és Edit

Sydney

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gabiedit.blog.hu/api/trackback/id/tr633383998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása